Camerele Lytro primesc control manual

, 11 Oct, 14:00

A trecut deja un an de la lansarea camerei Lytro, un dispozitiv care, spre deosebire de camerele traditionale, capteaza intregul spectru luminos dintr-un cadru. Pentru a celebra evenimentul, producatorii vin cu update de software incarcat cu functii noi.

 

Lytro Accesories Manual controls

Ca orice gadget care se respecta si camerele Lytro vin cu un software care se poate actualiza. Cel mai recent update de firmware vine cu o serie de functii care elimina un procent semnificativ din lipsurile acestui aparat.

Odata echipata cu versiunea 1.1 de software, neconventionala camera ofera utilizatorilor posibilitatea de a controla o mare parte din parametrii care definesc o imagine de calitate. ISO-ul poate fi ajustat de la 80 pana la 3200, timpul de expunere poate fi fixat intre 1/250 si 8 secunde,iar pentru prima oara puteti fixa expunerea pe o anumita zona a unei scene. Daca vreti sa evitati rapid imaginile supra expuse, puteti activa un filtru de densitate neutra. Dupa ce v-ati jucat un pic cu aceste detalii, puteti crea cadre precum cel de mai jos.

Tot acum Lytro lanseaza doua noi versiuni ale camerei, pe care le puteti vedea in partea dreapta a imaginii de mai sus. Acestea poarta numele de Seaglass Green si Moxie Pink. Pentru ca intotdeauna te poti imbogati din accesorii, Lytro va ofera cu 30, respectiv 60 dolari, o husa de protectie sau o carcasa rigida pentru transport.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail