FIFA 13, primul joc oficial din serie ajunge pe Windows Phone 8

FIFA 13, primul joc oficial din serie ajunge pe Windows Phone 8

Printr-o campanie care momentan este dedicata exclusiv utilizatorilor de Nokia Lumia, a ajuns pe Windows Phone 8.

EA fifa 13 WP8 Windows Phone nokia lumia

Desi sunt mari sanse ca in cateva saptamani toti posesorii de sa-si poata instala noul joc al celor de la Electronic Arts, momentan, FIFA 13 este un motiv de bucurie dedicat exclusiv posesorilor de aparate Lumia preinstalate cu WP8. Mai important decat aceasta restrictie este insa faptul ca primul joc oficial din seria FIFA a ajuns cu aceasta ocazie in Windows Phone Store.

Desi nu am avut inca ocazia sa-l experimentez, creatorii sai il promoveaza ca avand cel mai bun timp de raspuns la controale dintre toate jocurile de pe platforma. Aflat deja in magazinul virtual la un pret de 5 dolari, noul joc este compatibil XBOX Live si vine cu toate functiile cu care ne-am obisnuit pe alte platforme. FIFA 13 are 500 de echipe de fotbal licentiate, 30 de ligi de fotbal actualizate, peste 15 mii de jucatori de fotbal si 32 de stadioane reproduse cu o precizie remarcabila in mediul virtual. Practic, noul titlu vine cu toate ingredientele menite sa nu va permita sa mai lasati telefonul din mana. Daca luam ca reper comentariile celor care au descarcat deja aplicatia, cei mai multi au ramas placut impresionati de performanta jocului.

Daca aveti un Nokia Lumia cu WP8 si acesta are peste 950 de MB de spatiu liber, puteti incepe descarcarea noului FIFA 13 din link-ul de Windows Phone Store.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: