Aplicatia Lufthansa pune ultimele oferte pe WP8

Aplicatia Lufthansa pune ultimele oferte pe WP8

Pentru ca uneori nici un motor de cautare nu-ti ofera preturi la bilete de avion precum o companie, a aparut aplicatia Lufthansa pe

lufthansa app by Microsoft WP8

Ne-am obisnuit sa cautam bilete de avion pe gen Vola.ro in speranta ca, daca respectivul website cauta prin optiunile mai multor companii aeriene, vom gasi preturi mai bune. Totusi, aceasta optiune nu este mereu valabila, motiv pentru care uneori merita sa intri si pe website-ul sau pe aplicatia de mobil a unei companii gen Lufthansa pentru verificari suplimentare. Daca ai treaba cu aeroportul mama al respectivei companii, gen Schiphol Amsterdam pentru Lufthansa, scenariul descris mai sus are si mai mari sanse sa fie adevarat.

In speranta de a atraga cativa clienti noi si de a-si mentine numarul foarte mare de fani, Lufthansa si-a lansat propria aplicatie de WP8. Cum se intampla de obicei, aceasta a stat o lunga perioada in beta si nici pana la aceasta ora creatorii ei nu sunt foarte multumiti de amalgamul de functii introduse. Momentan prin respectiva aplicatie disponibila gratuit in Windows Phone Store puteti sa faceti rezervari la zboruri, sa vedeti orarele dupa care circula avioanele companiei, puteti sa faceti check in online plus alte cateva functii.

Aplicatia Lufthansa se misca foarte bine si mi se pare o incantare sa o folosesti. Efectele de tranzitie sunt fluente si efortul dezvoltatorilor de a crea ceva simplu, clar si util este evident de la prima utilizare. La capitolul mici detalii care iti fac viata de calator mai usoara, intra stocarea de boarding pass-uri si trimiterea de notificari pe ecran in legatura cu detalii legate de zborul la care aveti rezervare. Prin Push Notifications puteti fi in permanenta informat in cazul  in care exista intarzieri.

In secolul internetului, astfel de aplicatii sunt din ce in ce mai comune, ce ma incanta insa este ca incep sa ajunga si pe Windows Phone cu o rapiditate destul de mare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: