Facebook pentru WP8 devine subit asa cum trebuie

, 01 Mai, 13:00

In de acum cateva zile un singur lucru aveam de reprosat si deja s-a rezolvat printr-o noua versiune.

Facebook WP8 Beta

M-am jucat cateva zile cu aplicatia Facebook pentru WP8 si mi s-a parut simpla si eficienta. Desi existau cateva lipsuri, nu le-am simtit atat de semnificative. Cei de la Microsoft au simtit si ei ca aplicatia din Windows Phone Store cu aplicatiile omonime pentru iOS si Android. Din acest motiv, a fost lansat un beta al unei noi versiuni de Facebook.

Cu scopul de a aduce cat mai multe imbunatatiri aplicatiei, si asta cat mai des, noua versiune a fost lansata in varianta beta. In teorie asta inseamna sa o insalati si sa va asteptati la mici probleme de stabilitate sau la functii care nu functioneaza cum ar trebui. In practica, nu am sesizat nici un fel de problema sau timp de raspuns marit in efectuarea unei operatiuni.

Ca schimbari importante, noua versiune de Facebook suporta imagini de rezolutie mai mare, suporta layout-ul de Timeline si va permite, in sfarsit, sa partajati mai departe postarile prietenilor. Una peste alta, aplicatia pare pe aceeasi linie cu portofoliul de functii pe care le gasesc in aplicatia de pentru iPhone. Pana si liniile generale de design si separarea zonei de notificari, mesaje si cereri de prietenie acum este separata de restul interfetei printr-o linie albastra arhi-cunoscuta.

Prin aceasta aplicatie, cei de la Microsoft se pare ca au decis sa tina in permanenta doua versiuni de Facebook in AppStore. Partea importanta este insa ca versiunea beta de Facebook va fi disponibila doar printr-un link direct si nu va aparea la cautare. Din acest moment, ramane la latitudinea voastra sa o instalati, sa postati feedback in zona de review-uri a aplicatiei si eventual sa sugerati functii noi.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Cine imi poate spune dece aplicatia facebook pentru WP8 este dezvoltata de microsoft?

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail