Facebook vine cu probleme de stabilitate pe Windows Phone 8

Facebook vine cu probleme de stabilitate pe Windows Phone 8

Pentru ca este dezvoltata si publicata de Microsoft si nu de Facebook, nu ar trebui sa vina ca o surpriza faptul ca… a crapat.

Facebook Windows Phone 8

Niciodata nu ar trebui o companie terta sa se apuce sa creeze aplicatii pentru accesarea altor servicii. Nici macar nu conteaza daca dezvoltatorii aplicatiei se vor grabi sa o actualizeze la fiecare modificare implementata in respectivul serviciu. Aceasta este o reteta pentru dezastru. In 9 din 10 cazuri, ceva se va defecta, iar utilizatorii vor fi dezamagiti. Sa nu mai zicem ca in cazul in care respectiva aplicatie e Facebook, .

In cazul de fata, este vorba de aplicatia Facebook pentru WP8 cu numarul de versiune 4.2.0.0. In ultimele 24 de ore, pentru ca cei de la Facebook au implementat probabil niste modificari in API-uirle folosite de terti pentru a accesa reteaua de socializare, aplicatia a inceput sa crape si sa intoarca utilizatorul in meniul telefonului. In principiu, problema este declansata in momentul in care incercati sa accesati orice zona de comentarii aferente unui continut postat si atunci cand atingeti zona de notificari din meniu.

Din pacate, nici macar nu este un caz izolat care sa afecteze utilizatorii aplicatiei din anumite tari. Utilizatori de pe intreg mapamondul au inceput sa-si manifeste frustrarile in zona de comentarii a aplicatiei Facebook de pe Windows Phone Store. Aparent, o solutie ar fi sa reveniti la versiunea 2.7.0.0 a aceluiasi program care pare sa fie fara problemele descrise mai sus. Din pacate, respectiva versiune este destinata exclusiv terminalelor cu Windows Phone 7.x…

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: