Facebook Messenger pentru Android vine cu elemente din Home

Facebook Messenger pentru Android vine cu elemente din Home

In incercarea de a nu-si neglija complet utilizatorii, noii versiuni de Facebook Messenger pentru Android.

Facebook Messenger Android Chatheads

Daca tot nu a reusit sa faca , gigantul in socializare a decis sa intinda o mana si celorlalti utilziatori ai retelei de socializare. Pentru a asista functionarea  Home pentru cei care pot rula respectiva aplicatie, o noua versiune de Facebook Messenger a fost postata pe Google Play.

Noul versiune a aplicatiei de mesagerie instant include, cu noul update, una dintre cele mai populare functii din iminentul Home. Chat Heads soseste astfel pe Android-ul celor care au o versiune mai noua de 2.2. Acum, pe langa faptul ca veti primi notificari cu mesaje noi, acestea vor veni insotite de o bulina cu fata expeditorului. Magia sta in modul in care puteti interactiona cu acel mic avatar. Puteti schimba cu usurinta pozitia fetelor aferente mesajelor de pe ecran. Puteti stivui respectivele capete (Chat Heads) si le puteti elimina din peisaj printr-un flick inafara ecranului.

Acesta este unul din update-urile mai importante la Facebook Messenger. Din pacate, functionalitatea noua are mari sanse sa nu-si gaseasca niciodata loc pe iOS. In definitiv, Apple nu permite modificarea radicala a modului in care apar notificarile pe ecran, mai ales cand utilizati alta aplicatie decat cea care trimite respectivele notificari.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: