26 apr. 2013 | 10:10

Facebook Home are mari probleme de adoptie

ACTUALITATE
Facebook Home are mari probleme de adoptie

Lansata cu surle si trambite in urma cu cateva saptamani, se pare ca nu este privita cu ochi buni.

Facebook home android disponibilitate

Nici macar nu a ajuns oficial in toate colturile lumii si Facebook Home deja da dovada de primele probleme legate de rata de adoptie. Desi venise ca un inlocuitor mai simplu si mai eficient al ecranului principal de Android, utilizatorii respectivei interfete sunt dezamagiti.

Cele mai multe review-uri pentru Facebook Home din Google Play sunt de o singura stea, calificativul minim pe care se poate acorda unei aplicatii. Chiar daca la prima vedere toti internautii posesori de Android doreau sa foloseasca Facebook Home, la scurt timp, a fost evident ca interesul respectiv a durat doar cateva zile si utilizatorii s-au intors la experienta standard Android. De asemenea p au fost facute in prima saptamana.

Informatiile din acest studiu sunt oferite de BTIG si AppAnnie, companii specializate pe date despre popoularitatea aplicatiilor de Android. Daca va incanta topurile, merita sa retineti ca Facebook Home a facut un salt de pe locul 50 in topul de popularitate al Google Play pana la locul 130, si asta doar intr-o  saptamana. Majoritatea utilizatorilor au doar cuvinte de critica pentru aplicatia Home si, cel mai probabil, doar foarte putini dintre ei vor mai fi curiosi de ce s-a schimbat odata cu primul update semnificativ programat pentru mijlocul lunii mai.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele