Facebook Home a depasit primul record de popularitate

, 22 Apr, 08:00

Pentru ca Google Play ofera statistici in timp real legate de numarul de descarcari, in urma cu putin timp am aflat ca Facebook Home a depasit recordul de popularitate.

facebook home popularitate

in cadrul unui eveniment desfasurat la inceputul acestei luni. Cateva zile mai tarziu, pe 12 aprilie, a ajuns in Google Play. Aplicatia celor de la Facebook menita sa va transforme orice terminal cu Android intr-un Facebook Phone a fost descarcata de 500.000 de ori in doar noua zile. Aceasta valoare este cu atat mai spectaculoasa cu cat avem in vedere cateva restrictii ale respectivului program.

In primul rand, desi Facebook Home este disponibil gratuit pe Google Play, de fapt functioneaza doar in cateva tari de pe mapamond. In al doilea rand, . HTC One, HTC One X, Samsung Galaxy S III si Galaxy Note II sunt singurele terminale suportate. La acestea se mai adauga HTC First, un smartphone care se comercializeaza exclusiv in SUA si vine preinstalat cu Facebook Home, deci nu a influentat numarul de descarcari.

In conditiile de fata este greu, daca nu imposibil, sa compari popularitatea Facebook Home cu popularitatea altor aplicatii din magazinul virtual al celor de la Google. Trecand peste aceasta dificultate, un lucru este clar, oamenii sunt curiosi sa vada cum se simt ca utilizatori ai unui telefon Facebook, fie el si unul neoficial. Ramane sa vedem cand va ajunge oficial si in Romania, abia atunci vom putea aprecia cum se cuvine interfata pe care Zuckerberg a descris-o simplu ,,people, not apps”.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Numarul mare de descarcari a fost generat de mediatizarea intensa. Google Play nu ne spune insa si cati folosesc in continuarea Facebook Home. Cred ca foarte multi au dezinstalat aplicatia in prima zi de utilizare.

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail