Cu un pic de efort, Facebook Home merge si pe restul Android-elor

Cu un pic de efort, Facebook Home merge si pe restul Android-elor

Daca v-a incantat teribil dar v-a dezamagit faptul ca implicit poate fi instalat doar pe sase terminale, de acum exista o alternativa.

Facebook Home disponibil alte telefoane

Pe forumul Modaco.com s-a creat o intreaga comunitate de utilizatori din afara Statelor Unite, care folosesc alt smartphone decat HTC One, HTC One X, Samsung Galaxy S III, Samsung Galaxy S4 si Samsung Galaxy Note II. Si acesti utilizatori asteapta cu ardoare o solutie pentru a instala si rula Facebook Home pe telefoanele din dotare. In definitv, daca apare pe Google Play, de ce nu se instaleaza ca sa mearga pur si simplu.

Chiar daca nu se asteptau foarte multi la aceasta intorsatura, mai ales ca in prezentare in cateva luni de la lansare, timpul a fost investit si restrictiile au fost eliminate din ecuatie. Utilizatorul Paul O’Brien de pe MoDaCo s-a chinuit sa modifice niste fisiere APK si sa urce versiunile actualizate ale aplicatiilor, impreuna cu un tutorial foarte explicit pentru ca oricine sa se poate bucura in scurt timp de Facebook Home.

Trebuie retinut ca intregul scenariu definit de O’Brien nu graviteaza doar in jurul aplicatiei Facebook Home, ci si in jurul ultimelor versiuni de Facebook si Facebook Messenger pentru Android. Daca vreti sa treceti peste restrictia de locatie, aveti nevoie doar de un APK modificat pentru Facebook Home, daca vreti sa treceti peste restrictia de aparat, toate cele trei APK-uri trebuie descarcate de pe MoDaCo si instalate. Singura problema descoperita momentan pe a fost legata de posibilitatea trimiterii de SMS-uri in-app, prin intermediul aceleasi interfete pe care o folositi pentru mesaje instant.

Daca nu sunteti foarte afectat de acest detaliu , faceti click pe Modaco.com si urmati pasii descrisi acolo. In cazul unor probleme sau dificultati la instalare, cele cateva pagini de comentarii de pe forum ar trebui sa includa si solutia la problema voastra.

Citește și: