Facebook a dat drumul la integrarea de postari in site-uri #embed

, 01 Aug, 10:01

Intr-un mod similar cu integrarea unui clip YouTube pe site-ul personal, o va putea fi integrata oriunde, prin Facebook embed.

facebook embedded posts

Postarile integrate sau ,,embedded posts” au fost introduse astazi de catre Facebook printr-un eveniment restrans. Aceasta functie noua permite doritorilor sa includa pe site-urile si blog-urile proprii postari publice de pe . Prin acest mod, imagini, clipuri video sau orice alt tip de postare pot fi extrase din Facebook si partajate intr-un mod complet nou.

Captura de mai sus ilustreaza foarte bine modul in care ar arata o postare de pe Facebook ajunsa pe un site de stiri sau un blog personal. Bineinteles, exista si optiuni de interactiune cu acest tip de continut – puteti da Like direct la respectiva postare, puteti comenta prin contul de Facebook, o puteti partaja pe profilul personal si, daca va incanta astfel de informatii, puteti da Like la pagina de profil a The British Monarchy. Daca postul contine si tag-uri marcate cu #, cum este cazul aici, utilizatorii interesati de un continut similar pot face click pe respectivul tag pentru a ajunge rapid la postari cu acelasi hashtag.

Postarile de tip embed vor trimite continutul Facebook pe intreg internetul, reteaua sociala depasind astfel nivelul de retea intre prieteni si devenind mai degraba un instrument social public mai vast. Momentan, totul este destul de restrans, doar Huffington Post, Bleacher Report, CNN, Mashable si People pot integra pe propriile site-uri postari de pe Facebook. Oricum, este inevitabil ca aceste optiuni sa fie facute publice in scurt timp.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail