Experienta single player din COD Ghosts, explicata intr-un trailer [VIDEO]

Experienta single player din COD Ghosts, explicata intr-un trailer [VIDEO]

Daca tot ne pregatim intens de un nou joc din seria , multi s-au intrebat cu ce vine in plus noul COD Ghosts la capitolul single player.

Incercand sa lamureasca cat  mai multe elemente din experienta single player inclusa in , cei de la Infinity Ward au publicat pe YouTube un trailer care suprinde foarte multe aspecte ale jocului.

Impresionant si cu o serie de elemente neasteptate intr-un joc Call Of Duty, Ghosts a fost descris ca un pas semnificativ inainte in comparatie cu fostele jocuri din serie. ,,O noua lume, o noua poveste si un nou motor grafic pentru noua generatie”. Astfel isi exprima creatorii jocului increderea in urmatorul titlu din aceasta franciza.

Desi am atras atentia si in trecut asupra catorva trailere si particularitati introduse in serie odata cu noul Call Of Duty, din punctul meu de vedere, nimic nu se compara cu scurt metrajul de mai sus, care pare sa prezinte urmatorul hit de la Hollywood din aceasta toamna.

, daca nu si pe PS4, noul joc COD Ghosts va incerca sa va corupa, indiferent de platforma de gaming preferata. Daca nu mai rezistati tentatiei si vreti sa faceti o precomanda, merita sa aveti in vedere doua lucruri. Data de lansare oficiala este 11 noiembrie, iar link-ul la care puteti face angajamentul de plata este www.callofduty.com./ghosts.

Call of Duty Ghosts single player trailer