Un alt fel de Call Of Duty ajunge exclusiv pe iOS pentru 7 dolari [VIDEO]

Un alt fel de Call Of Duty ajunge exclusiv pe iOS pentru 7 dolari [VIDEO]

Strike Team este numele celui mai nou joc al celor de la Activision dedicat fanilor popularei serii de FPS-uri.

Call of duty strike team ios mobile

Aceste informatii nu au legatura decat cu plaftorma utilizatorilor de iDevice-uri. Similar cu , acesta este unul din putinele titluri din acest univers care pot fi jucate pe mobil. Fara a exista promisiuni pentru o versiune a jocului pentru Android sau orice alta platforma, doar posesorii de iPhone, iPad sau iPod Touch se pot juca noul Strike Team.

Acest Call Of Duty in particular vine cu o combinatie de mai multe elemente de gaming pentru o experienta mult mai antrenanta de joc, fara a fi nici o secunda relativ usor ca dificultate. Pe langa perspectiva first-person, o mare parte din joc poate fi jucata third-person, o perspectiva perfecta atunci cand avem de controlat o intreaga echipa de oameni si trebuie sa-i inseram pe toti intr-un mod cat se poate de silentios intr-o zona plina de inamici. In plus, tot prin intermediul camerei third-person, putem sa aproximam cum se cuvine pericolul din zona de actiune a unei misiuni.

Exista doua moduri de joc in Call Of Duty Strike Team – campanie si survival mode. Cum ii spune si numele, cel de-al doilea, in practica, este un scenariu de anduranta in care sunteti supusi unor valuri numeroase de inamici cu un grad de dificultate din ce in ce mai mare. Daca vreti sa va comparati performanta in acest titlu cu cea a prietenilor, modul de joc Survival Mode se reflecta intr-un clasament cu toti jucatorii.

Povestea din aceasta variatie de Call Of Duty are loc in anul 2020, context in care exista tensiuni foarte mari intre marile puteri ale lumii si un razboi poate izbucni in orice moment. SUA se trezeste brusc in mijlocul unui razboi dupa ce a cazut victima unui atac surpriza. Daca randurile pe care le-ati citit nu v-au trezit interesul, urmariti un pic trailerul de mai jos al jocului si atunci veti fi cu siguranta tentati sa intrati in AppStore pentru a cheltui 7 dolari pe un jocCall of Duty Strike Team.

Citește și: