Element14, o noua comunitate care ofera acces la proiecte de Raspberry Pi

Element14, o noua comunitate care ofera acces la proiecte de Raspberry Pi
Alexandru Puiu
14:00 12.08.2013

Element14 rezolva problema de a gasi proiecte pentru proportional cu cunostintele de programare ale fiecarui utilizator.

raspberry pi projects tutoriale element14

Sa gasiti proiecte foarte usoare pentru programarea unor placi Raspberry Pi este aproape la fel de dificil cu a gasi proiecte foarte complexe care va permit sa faceti ceva foarte destept prin intermediul aceleiasi placi de dezvoltare. Pentru oricare dintre cele doua situatii, o noua comunitate online si-a deschis portile.

Accesibila la www.element14.com, aceasta este solutia perfecta de a gasi proiecte potrivite nivelului vostru de cunostinte in domeniul programarii. Exista experimente impartite pe grade de dificultate, insa incepatorii au cel mai mult de castigat din Element14. Gasiti inclusiv tutoriale pentru activitati mai simple, precum incarcarea

In cazul in care v-a tentat intotdeauna acest domeniu, dar nu ati stiut de unde sa incepeti, tot de pe acest site puteti achizitiona o placa Raspberry Pi Model B – generatia a doua. La pretul de 40 de dolari, in pachet primiti si un SD Card de 8 GB cu sase sisteme de operare care pot fi incarcate cu usurinta pe respectiva placa. Chiar daca o astfel de comunitate nu va ofera raspunsuri la toate intrebarile si nici nu va transforma intr-un expert Raspberry Pi peste noapte, cu siguranta este cea mai buna cale de a va apuca de un domeniu foarte actual.

Comentarii
loading...