Raspberry Pi aniverseaza un an cu o editie limitata

Raspberry Pi aniverseaza un an cu o editie limitata

Indiferent daca va vine sau nu sa credeti, a trecut deja un an de cand internetul a fost bombardat cu creatii bazate pe polivalentul .

raspberry pi editie limitata aniversara

Zilele trecute s-a implinit un an de cand a ajuns la primii utilizatori dornici de experimente inedite. Pentru a sarbatori trecerea celor 12 luni, RS Components, unul dintre distribuitorii popularei creatii, a decis sa faca ceva inedit. A produs o serie limitata de Raspberry Pi Model B, cu numele de Blue Pi. Numele se datoreaza placii de circuite de culoare albastra si cutiei de aceeasi culoare in care va fi livrat produsul.

Desi multi dintre cei care vor fi suficient de norocosi sa puna mana pe o astfel de jucarie o vor tine in cutie pentru totdeauna, vor exista si exceptii.  In cazul celor care vor decide sa construiasca un intreg sistem in jurul gadgetului, entuziasmul vizavi de respectivul proiect va fi probabil proportional cu numarul limitat de placi Blue Pi produse.

Daca va cautati deja cardul de credit pentru a comanda una online, din pacate nu se vor vinde. RS Components va dona un numar semnificativ dintre Blue Pi-urile create pentru cauze nobile. Alte 1000 de placi vor putea fi castigate pe site-ul producatorului in concursuri si alte manifestari creative organizate de acum si pana in luna iunie a acestui an.

Citește și: