Minecraft: Pi Edition disponibil acum

, 13 Feb, 10:43

In cazul in care aveti un Raspberry Pi si duceti lipsa de jocuri pentru micul computer, puteti sa descarcati chiar acum noul Minecraft: Pi Edition. Popularul joc al studioului independent Mojang este disponibil acum pentru download in versiunea 0.1.1, iar producatorii promit update-uri in curand.

Minecraft Pi Edition

Pentru a rula noua versiune de Minecraft aveti nevoie de un Raspberry Pi echipat cu sistemul de operare Raspbian (o distributie de Linux Debian realizata pentru hardware-ul limitat al dispozitivului). Rularea jocului este destul de simpla pentru utilizatorii vechi de Linux, intrucat acesta vine intr-o simpla arhiva „.tar”. Aceasta trebuie mai intai decomprimata, dupa care poate fi rulat fisierul de pornire „minecraft-pi”.

Momentan Minecraft: Pi Edition ofera functiile de baza ale jocului de PC, insa noi elemente de gameplay vor fi adaugate pe parcurs. Se pare ca utilizatorii se vor putea juca si cu sursele acestei versiuni ale Minecraft, Mojang oferind suport pentru o multitudine de limbaje de programare. Noua editie a jocului nu este obligatoriu realizata pentru a fi folosita pentru distractie, ci mai degraba este o unealta care sa atraga utilizatorii interesati catre imbunatatirea abilitatilor de programare.

Mai multe detalii, cat si un link pentru download, gasiti pe pagina oficiala a jocului. Spre diferenta de versiunile pentru PC, Xbox 360 si Android, Minecraft: Pi Edition este complet gratuit.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail