Durex se apuca de gadgeturi cu Fundawear

Durex se apuca de gadgeturi cu Fundawear

Durex, o companie recunoscuta mondial pentru prezervative, vrea printr-o serie de elemente vestimentare intitulate Fundawear.

durex Fundawear iphone app

Incercand sa intre intr-o piata complet noua, cei de la Durex au anuntat o serie elemente de lenjerie intima pentru barbati si femei intitulata Fundawear. Desi pare un pic dubios sa achizitionati astfel de obiecte vestimentare de la , avand in vedere ca vorbim de un gadget s-ar putea sa va trezeasca interesul.

Fundawear este rezultatul unei investitii semnificative in cercetare si dezvoltare care i-a costat probabil destul de mult pe cei de la Durex. In principiu, este vorba de chiloti si sutiene conectate la iPhone prin Bluetooth. Prin faptul ca smartphone-ul este conectat la internet, automat, partenerul aflat in capatul celalalt al lumii poate sa interactioneze cu respectivi chiloti. Partea de interactiune implica activarea unor motorase sau actuatori similari cu cei folositi in smartphone-uri pentru vibratii. Prin integrarea mai multor actuatori in materialul chilotilor, prin intermediul aplicatiei de iPhone puteti ajusta in timp real intensitatea vibratiilor. Indiferent cat de mult m-as stradui sa explic in cuvinte experienta pe care cei de la Durex au incercat sa o recreeze, cel mai bine ar fi sa vizionati cele doua clipuri de mai jos pentru lamuriri.

Proiectul pare foarte interesant si produsul final s-ar putea sa fie o jucarie perfecta pentru cuplurile care petrec perioade indelungate la distanta. Desi obiectele vestimentare inteligente nu pot fi inca achizitionate, daca sunteti curiosi, puteti aplica sa faceti parte din programul de testare pe pagina de Facebook a Durex Australia.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: