Jucăria sexuală, un mod excelent de a uita de… toate!

Jucăria sexuală, un mod excelent de a uita de… toate!

[galleria]

Cele mai reuşite cadouri sunt uneori cele pe care, deși le oferi cuiva drag, ajung să îți folosească și ție. Aceia dintre voi care îl iau pe “nu” în brațe, încercați să mai susțineți același lucru şi dacă discutăm despre stimulentele folosite în dormitor… sau oriunde vă conduce imaginația pentru o viață de cuplu incitantă. Iar cadoul în cauză se prea poate să fie unul dintre stimulentele sexuale anunțate de Philips. Ceea ce ar putea surprinde în primul rând este “curajul” de care dă dovadă un brand de renume, care lansează astfel de produse de budoar, jucării de care mulți încă se jenează sau  pe care oricum n-ar recunoaște în ruptul capului că le folosesc sau îi interesează.

Mulți producători au mai avut astfel de tentative de lansare a jucăriilor menite să impulsioneze viața de cuplu, dar au adoptat etichete mai cuminți și poate s-au învârtit puțin în jurul cozii și au mizat pe titulaturi mult mai terne, precum soluții pentru masaj, dar niciodată nu s-a pornit mașinăria de marketing în direcția sexualității. Philips ia taurul de coarne, iar rezultatul se vede prin cele trei produse: Dual Sensual Massager, Warm Sensual Massager și Sensual Massager. Cele trei sunt concepute astfel încât ambii parteneri să se bucure de aportul lor, nu înlocuirea unuia dintre iubiți. Mai explicit, Philips Sensual Massager se adresează în egală măsură ambilor parteneri, iar succesul lui nu presupune penetrare. Iar dintre acele fericite cupluri care au testat (îmi imaginez că intensiv) această jucărie, peste 80% au declarat zâmbind larg că aceasta a fost catalogat drept excelent, în timp ce Dual Sensual Massager a fost desemnat drept cel mai satisfăcător stimulent sexual într-o comparație cu Durex Play Dream, Jimmy Jane Form 6 și Lelo Lily.

Care sunt secretele stimulentelor Philips? Se pare că e vorba despre o combinație între materialele evident plăcute la atingere și formele ergonomice, care se mulează perfect pe zonele erogene, atât ale lui cât și ale ei. Bineînțeles, nu trebuie uitată senzația de pulsație pe care acestea o creează, pulsație a cărei intensitate poate fi ajustată după bunul plac. Sincer, ar fi multe de povestit despre tehnologii, dar în momentele de intimitate nu știu cât de relevante ar fi orice informații suplimentare… instinctul ar trebui să preia controlul și să lase „testarea” să se desfășoare.

Pentru cei care îşi doresc deja să probeze pe propria piele jucăriile de dormitor Philips, cu regret vă anunț că nu sunt disponibile și pe plaiuri mioritice, dar mai aveți o șansă de când Amazon a început să livreze electronice și în România. Testare plăcută!

Citește și:
Etichete: