Dupa lungi speculatii, Samsung HomeSync devine in sfarsit realitate

Dupa lungi speculatii, Samsung HomeSync devine in sfarsit realitate

Am mai discutat in cateva randuri despre . Din pacate, pana la aceasta ora, era doar un produs prezentat la targuri de tehnologie.

samsung-homesync android Google sincronizare

Incercand si reusind sa creeze un ecosistem de produse destul de complex in jurul gadgeturilor companiei, cei de la Samsung mai lanseaza in aceste zile un produs care s-ar putea sa va faca viata mai usoara daca aveti o pasiune pentru creatiile lor. Acesta poarta numele de Samsung .

Dedicata aproape exclusiv posesorilor de smartphone-uri si tablete Samsung, cutiuta de mai sus va rula o versiune modificata de Android.

In principiu, scopul HomeSync va fi sa functioneze ca un dispozitiv de streaming pe care il aveti legat la TV prin HDMI si care va va ajuta sa trimiteti pe TV orice aveti pe ecranul telefonului vostru Galaxy S sau al tabletei voastre Galaxy Note 10.1.

Partea buna este insa ca face mult mai mult decat streaming. Prin intermediul hard disk-ului de 1TB ascuns in interior, poate functiona si ca o solutie personala de backup al intregului continut pe care il aveti stocat pe dispozitivele portabile din portofoliu. Nici macar nu trebuie sa va rezumati la legarea unui singur gadget la acest aparat.

HomeSync suporta crearea unui numar de pana la opt conturi separate care sa va permita sa urcati sau sa descarcati continut pe si de pe HomeSync. In plus, in cazul in care nu vreti sa va complicati foarte tare, in orice moment puteti face o banala sincronizare la intervale de timp regulate intre terminalul din buzunar si jucaria conectata la televizor pentru a fi in permanenta linistiti ca, in cazul nefericit in care va fura cineva telefonul, datele voastre sunt in siguranta. Daca folositi impreuna cu membrii familiei un HomeSync, merita sa retineti ca intregul continut salvat pe el va fi vizibil doar de voi atata timp cat nu doriti sa-l partajati si cu altcineva.

La un pret de aproximativ 300 de dolari in Statele Unite ale Americii, acesta cu siguranta nu este un gadget ieftin, daca aveti insa mai mult dispozitive Samsung in casa, are mari sanse sa reprezinte o achizitie justificata.

Citește și: