Samsung ne explica la ce este bun HomeSync [VIDEO]

Samsung ne explica la ce este bun HomeSync [VIDEO]

In februarie la MWC, Samsung anunta fara prea multe surle si trambite , a venit timpul sa vedem ce face.

samsung homesync

HomeSync, anuntat de Samsung la inceputul anului tocmai a primit un film de prezentare de aproximativ 15 minute pe care il puteti vedea integrat mai jos. Scopul acestui clip este de a explica in detaliu la ce va fi bun acest produs in momentul in care va putea fi achizitionabil undeva pe glob. Avand in vedere programarea lansarilor companiei sud coreene, de la urcarea clipului pe YouTube, mai sunt doar cateva saptamani pana cand vom vedea gadgetul pe piata.

Noul Samsung HomeSync este un aparat care se leaga la TV si care ruleaza Android Jelly Bean. Este similar ca functionalitate cu un set-top box dar in acelasi timp va permite sa rulati orice aplicatii din Google Play pe ecranul TV-ului. Cu alte cuvinte, aducand accesul la internet prin WiFi sau Ethernet pe TV, va transforma televizorul intr-unul inteligent. Dotat cu un hard disk de 1TB, dispozitivul celor de la Samsung este si o solutie foarte buna de backup, comunica foarte bine cu smartphone-uri si tablete ale companiei si ofera utilizatorilor posibilitatea de a transfera cu usurinta tot continutul de pe un Galaxy S III pe HomeSync. Printre altele, functioneaza si ca un player de filme, muzica si alte tipuri de continut multimedia.

Ca specificatii, noul HomeSync are la baza un procesor dual core tactat la 1,7 GHz si un GB RAM. Exista o cantitate de 8 GB de memorie Flash pentru sistemul de operare si suport pentru cea mai mare parte a codecurilor moderne pe partea de audio/video. Ca sursa de continut multimedia poate folosi si un hard disk conectat pe USB 3.0 in timp ce partea de redare se realizeaza prin intermediul unui port HDMI 1080p cu suport pentru HDCP. Sunetul poate fi redat in format digital prin portul audio optical out. Ramane sa vedem un pret pentru HomeSync pentru a ne lamuri daca va fi sau nu o investitie buna si pentru utilizatorii altor dispozitive decat cele create de Samsung.