Dronestagram, un nou serviciu pentru imagini de la inaltime

Dronestagram, un nou serviciu pentru imagini de la inaltime

Dronestagram incearca sa puna intr-o lumina pozitiva utilitatea dronelor capabile sa imortalizeze lumea inconjuratoare de la inaltime.

Dronestagram Timisoara beta

Cu pasi repezi, datorita stirilor din ultimii ani, ajungem sa asociem cu niste activitati agresive carora le cad victime, in cel mai bun caz, numerosi teroristi. Pentru ca zburatoarele robotice au si abilitati artistice, nu doar distructive, a fost creat un website intitulat Dronestagram.

Fara nici un fel de legatura cu , noul www.dronestagr.am este un serviciu online dedicat gazduirii de imagini spectaculoase capturate prin intermediul unei drone. Trecand peste imaginea pozitiva in care sunt puse dronele prin intermediul acestui site, acesta va intra probabil in istorie deoarece este primul care face o diferentiere intre dronele militare si cele ,,de uz casnic”.

Momentan, Dronestagram este in beta, dar creatorul Eric Dupin spera ca in timp sa reuseasca sa agregheze cea mai impresionanta colectie de capturi de acest gen din lume. De la imagini artistice pana la panorame impresionante, la cateva zile dupa lansarea serviciului nu mi-a venit sa cred cate imagini gasesti capturate de pe teritoriul Romaniei. ,,Dronele devin din ce in mai importante in viata noastra.” Dupin a afirmat ca acum este cel mai bun moment pentru a pune bazele unei comunitati de fotografi pasionati de utilizarea dronelor ca instrumente de fotografiere. In definitiv, daca aveti cateva minute de pierdut pe internet, aceasta ar trebui sa fie urmatoarea voastra destinatie.