Dell UltraSharp 32, un nou monitor 4K pentru profesionisti

Dell UltraSharp 32, un nou monitor 4K pentru profesionisti

Pentru ca a amanat destul de mult intrarea sa in cursa panourilor 4K, zilele trecute la SIGGRAPH a profitat de ocazie pentru a anunta UltraSharp 32.

UP3214HQ High PPI Monitor

Monitorul din imaginea de mai sus UltraSharp 32, iar numarul 32 defineste diagonala in inci. Este noul panou UltraHD al americanilor, cu o rezolutie nativa de 3840 x 2160 pixeli. Panoul de inalta calitate folosit este de tip IGZO si poate afisa 1,07 miliarde de culori. Spre deosebire de modelele anterioare, in constructie este folosit predominant plasticul mat, cu exceptia piciorului din aluminiu. Nu lipsesc diverse posibilitati de rabatare si de inaltare sau coborare a display-ului, in functie de necesitati. La capitolul conectica, avem o combinatie de porturi DisplayPort si Mini DisplayPort pentru a transmite la rezolutie nativa continut pentru acest mic gigant. Tot pe spatele aparatului gasiti un port HDMI, un hub USB si un cititor de carduri SD.

Cei de la Engadget au avut ocazia sa vada la prima mana noua creatie Dell, iar impresia a fost spectaculoasa, unghiurile de vizibilitate impecabile, culorile naturale, iar negrul foarte profund. Ca finisaj al panoului, s-a optat pentru matul preferat de utilizatorii profesionisti.

Pretul fabulos de scump pentru acest monitor, de cateva mii de dolari, nu a fost pana la aceasta ora comunicat de producator. In schimb, avem o data de lansare precisa specificata pentru trimestrul patru al acestui an.

dsc05172

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: