iPhone-ul 5S vine cu Blue Screen of Death – BSOD [VIDEO]

iPhone-ul 5S vine cu Blue Screen of Death - BSOD [VIDEO]

La cateva saptamani dupa lansare, ne aduce aminte de creatiile Microsoft, prin afisarea prestigiosului ecran Blue Screen of Death sau BSOD.

Apple bsod blue screen iPhone 5S

iPhone 5S BSOD blue screen

Din care apar pe internet in fiecare an, in saptamanile ulterioare lansarii unui iDevice, acesta s-ar putea sa fie cel mai incarcat de intriga.

Posesorii de iPhone 5S s-au trezit zilele trecute ca intampina ecrane albastre de parca ruleaza un Windows 95. Este o turnura de situatie foarte interesanta. Ecranele de eroare in sine ar fi relativ usor de tolerat daca nu ar fi asociate unei reporniri automate a sistemului.

Mai grav si mai jenant este faptul ca problema nu este doar des intalnita, ci este si foarte usor de reprodus. In primul rand, din cate se pare, afecteaza in principal aplicatiile create de Apple, gen Pages, Numbers sau Keynote. Clipul de mai jos evidentieaza cat de usor este sa va duceti terminalul in respectiva stare, dar este simplu de realizat care este situatia ce sta la baza BSOD-ului pentru iPhone 5S. Practic, selectati un text in Pages si din meniul contextual alegeti functia de recitare, in momentul in care iPhone-ul va vorbeste, iesiti si incercati sa intrati iar in aceeasi aplicatie.

Aceasta este reteta fatidica si ramane sa incercati si voi sa vedeti daca noul vostru terminal se incadreaza printre cele vulnerabile. In incercarea de a reconstitui circumstantele din clipul de mai jos, aveti grija ca s-ar putea pierde documentul la care lucrati.

Citește și: