14 nov. 2013 | 12:00

Cum spulberi un XBOX 360 cu explozibil C4? [VIDEO]

VIDEO
Cum spulberi un XBOX 360 cu explozibil C4? [VIDEO]

Aceeaşi echipă de la RatedRR ne lasă cu gura căscată prin modul remarcabil în care imortalizează explozia unui

Xbox 360 C4 explozie experiment test

Scenariul este simplu. Se ia una sau zece console XBOX 360 a căror deces a fost cauzat în urmă cu câţiva ani de maleficul RROD (Red Ring of Death). Se ataşează o bucată de C4 unui astfel de ansamblu şi se declanşează explozia de la distanţă. Nu în ultimul rând, se capturează explozia cu diverse camere până când se atinge performanţa nemaintâlnită de mine de 10 milioane de cadre pe secundă. Cu alte cuvinte, se imortalizează o explozie aşa cum nu aţi mai văzut-o niciodată în nici un film. Deşi în cazul folosirii de explozibil C4 nu prea contează ce obiect este spulberat, dacă de alungul experienţei voastre de gamer aţi avut o experienţă neplăcută cu un , consideraţi acest clip ,,marea răzbunare”.

Întreagă experienţă este transpusă pe YouTube de echipa din spatele canalului RatedRR. Tot ei folosesc deseori gloanţe de calibru mare pentru a nimici un iPad Air, un HTC One sau orice alt dispozitiv v-aţi dori să cumpăraţi în perioada imediat următoare. Cum se întâmplă de obicei, rezultatul experimentelor nu ar fi atât spectaculos, dacă nu s-ar folosi nişte camere slow motion care să vă aducă în prim plan o serie de detalii pe care nu le-aţi mai văzut niciodată.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele