14 oct. 2013 | 08:36

Microsoft anunta promotii Xbox 360 pentru sarbatori

ACTUALITATE
Microsoft anunta promotii Xbox 360 pentru sarbatori

Cu toate ca in aceasta iarna de sarbatori noul Xbox One va fi deja pe piata, din cauza pretului prohibitiv, multi vor cauta promotii Xbox 360.

microsoft xbox 360 holiday bundles 2013

Cu siguranta nu este prima oara cand o oferta de Craciun cu promotii Xbox 360 include cateva combinatii cu jocuri intr-o cutie personalizata. S-ar putea insa sa fie ultima. Avand in vedere ca Xbox One este dupa colt, gigantul din Redmond cu siguranta nu-si va sabota prea mult timp vanzarile noii console. Profitam de ocazie pentru a evidentia ce oferte ne-au pregatit creatorii sistemului de operare Windows pentru perioada imediat urmatoare.

O consola cu 250GB de spatiu, la care se adauga un joc Halo 4 si un exemplar din Tomb Raider, va putea fi achizitionata cu 300 de dolari. Daca tineti mai mult la optiunile educationale oferite de , la acelasi pret, veti putea pleca din magazine cu o consola cu 4GB de spatiu de stocare si jocurile Kinect Adventures si Kinect Sports 2.

Un pic mai scumpa, la 400 de dolari, va fi o consola cu 250GB de spatiu, senzorul Kinect si cel mai recent joc din seria Forza, cu numele de Horizon. Tot pentru a stimula vanzarile in perioada sarbatorilor, multe dintre preturile de achizitie ale consolelor vor beneficia de un discount de 50 de dolari.

Cam la aceste preturi vom putea achizitiona atat o unealta de gaming, cat si cateva jocuri, in promotii Xbox 360. In mod evident, lista include titluri pe care nu le vom vedea si in portofoliul . Cei 300 de dolari in SUA, aici, in Romania, par sa se reflecte intre 1200 si 1300 lei.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele