Cum renaste un Palm Pre 2 sub forma de consola [VIDEO]

Un jucator entuziast care avea un Palm Pre 2 prin casa intr-un mod foarte radical, l-a transformat in consola de gaming.

steampunk modding palm pre 2

Este vorba de o idee complet noua. Un chinez pasionat de gadgeturi si cu abilitati avansate pe partea de electronica a creat o consola de gaming dintr-un Palm Pre 2. A instalat o versiune de Android pe aparatul cu , a copiat cateva emulatoare si si-a umplut dispozitivul de jocuri. Dupa reinventarea partii software, a trecut la hardware. A creat butoane si o structura similara cu cea a unui gamepad clasic din suruburi integrate peste tastatura fizica a fostului smartphone. Nici carcasa din spate nu a fost neglijata, aceasta din urma a fost lipita in partea opusa tastaturii glisante pentru a gazdui un D-pad.

Clipul de mai jos, urcat initial pe site-ul Zoopda, descrie in detaliu efortul respectivei minti creative. Chiar daca este in mandarina si sunt mari sanse sa nu intelegeti prea multe din vocea de pe fundal a creatorului, rezultatul final este spectaculos si in final asta e cel mai important.

Alexandru Puiu
12:00 03.06.2013
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video