Cum functioneaza Steam Controller in jocuri [+VIDEO]

Cum functioneaza Steam Controller in jocuri [+VIDEO]

Noul Steam Controller pentru consola de jocuri a celor de la are un design neobisnuit, in schimb introduce niste concepte interesante.render functionare Steam Controller

La sfarsitul lunii trecut cei de la Valve anunta un gadget mai neobisnuit, complet diferit fata de orice alt gamepad dar dotat desigur cu cateva trasaturi care tradau faptul ca vorbim de un dispozitiv de gaming. Acesta poarta numele de Steam Controller si trecand peste eforturile de design ale creatorilor, tot internetul se intreba cum functioneaza o astfel de unealta in lumea reala.

Clipul de mai jos ar trebui sa va raspunda la toate intrebarile. Avand in vedere ca demonstreaza cum functioneaza in jocuri foarte populare precum Portal 2, Civilization V, Counterstrike Source si Papers.

Desi in scurt timp diversi dezvoltatori vor profita la maxim de viziunea celor de la Valve asupra modului in care jocurile pot fi jucate pe marele ecran din sufragerie, interesul major este in alta parte. Cum va veti putea juca jocuri de cinci sau zecei ani pin intermediul jucariei de mai sus. Pana la aceasta ora, am inteles ca pad-ul din stanga va permite sa navigati similar cu tastele WASD de pe tastatura, in timp ce pad-ul din dreapta inlocuieste precizia utilizarii unui mouse intr-un numar mare de scenarii. Cum era de asteptat, pentru eficienta, un tap pe pad-ul din dreapta functioneaza ca si click in aproape orice tip de joc in afara de un shooter. In cazul acestora din urma, gloantele vor fi trase prin intermediul trigger-elor de pe spatele controller-ului.

Cu o data de lansare programata foarte vag pentru 2014, sunt curios ce se va mai schimba in ideile Vale de a porta jocurile video pe ecrane cat mai mari printr-o metoda cat mai intuitiva.

Steam Controller portal 2 bindings