Cum arata noile iPhone 5C si iPhone 5S date de pamant? [VIDEO]

, 21 Sep, 11:40

Desi nu inteleg de ce sa dai de pamant un iPhone 5C si , apreciez de fiecare data aceste clipuri care apar anual dupa lansarea iDevice-urilor.

 iPhone 5C si iPhone 5S test cadere

La scurt timp dupa fiecare , diverse publicatii online, gen Android Authority in acest caz, fac un efort financiar semnificativ doar pentru a publica, printre multi altii, clipuri cu terminale date de pamant. Acum este vorba de un si iPhone 5S, doua gadgeturi impozante care sunt aruncate din trei pozitii diferite. In primul rand, sunt scapate de la nivelul pieptului pe partea din spate, urmate de marginea inferioara a aparatului si, in final, pe partea din fata.

Android Authority, o publicatie care se ocupa aproape exclusiv cu materiale publicate pe marginea terminalelor cu Android, ardea probail de nerabdare sa dea de pamant, la propriu, cu concurenta. Rezultatele au fost destul de previzibile. Desi puteti vedea si in clipul de mai jos ce s-a intamplat in timp real, merita retinute doua lucruri.

iPhone-ul 5S rezista foarte bine la trante, similar cu iPhone-ul 5. In schimb, iPhone-ul 5C, in momentul in care este scapat pe ecran, se faramiteaza asemenea unei panze de paianjen. Desi ambele telefoane functioneaza perfect dupa respectivele trante, se pare ca plasticul din care este realizata carcasa noului 5C nu mai protejeaza la fel de bine ecranul.

In principiu, indiferent de iPhone-ul pe care il veti achizitiona, nu uitati niciodata ca nu conteaza cat de neindemanatic esti, daca iti iei o carcasa care compenseaza acest neajuns. Este atat de simplu. 🙂

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail