Apple si increderea: prima reclama iPhone 5C [VIDEO]

Apple si increderea: prima reclama iPhone 5C [VIDEO]

Dupa aproximativ o saptamana de la anuntul noilor , cei de la Apple au postat pe canalul de YouTube al companiei prima reclama iPhone 5C.

„For the colourful” – cuvintele de la finalul clipului de 30 de secunde publicat de Apple sunt o referinta clara la clipul lansat de Steve Jobs in urma cu mai bine de 15 ani care incepea cu o afirmatie care a facut istorie: „Here’s to the crazy ones, the misfits, the rebels, the trouble makers…”.

Desi iPhone-ul 5C este un terminal lansat in urma cu aproximativ un an, cei de la Apple isi pun mare incredere in acest produs, probabil din prisma faptului ca este disponibil in cinci culori diferite.

Prima reclama iPhone 5C, integrata mai sus, aduce aminte mai degraba de clipurile pe care le vedeam pentru promovarea iPod-urilor multicolore, mai mult decat de zecile de reclame la iPhone din ultimii sapte ani. Nu se pune accent pe functii sau specificatii si nici nu se insista pe noul sistem de operare. E vorba de designul produsului si de faptul ca este turnat din plastic.

In definitiv, varianta 5C este mai ieftina decat 5S, este pe prima pagina a website-ului companiei, este singura disponibila pentru pre-comanda si primeste si prima reclama. In mod evident, Apple are incredere in vanzarea acestui smartphone.

iphone 5c ad reclama