Burberry a filmat la London Fashion Week cu iPhone 5S

, 19 Sep, 00:22

Chiar daca nu este oficial disponibil la vanzare, iPhone 5S este unul dintre starurile de la London Fashion Week, cum anuntam acum cateva zile.

iPhone 5s-burberry

Cum spuneam, casa de moda Burberry a primit iPhone 5S, chiar daca nu este inca disponibil pentru publicul larg, pentru a-si filma noua colectie de toamna/iarna prezentata in cadrul London Fashion Week. Am afalat ca este vorba de nu mai putin de 14 dispozitive Apple, iar prezentarea va fi filmata chiar cap-coada folosind acest smartphone.

In cursul zilei de ieri, a fost publicata o serie de clipuri cu show-ul Burberry din Londra. Se pare ca a fost folosita noua functie de slow-motion a smartphone-ului, iar efectul e destul de interesant.

Faptul ca un creator de moda recunoscut cum este Burberry a folosit o serie de smartphone-uri pentru a filma o prezentare importanta, fie ele si montate pe dispozitive profesionale de stabilizare si pe macarale speciale, spune destul de multe despre nivelul la care a ajuns tehnologia camerelor foto/video din telefon. De asemenea, spune multe si despre directia de marketing in care se indreapta Apple si despre bugetul alocat. Ma indoiesc ca Burberry a acceptat propunerea in schimbul celor 14 telefoane mobile.

iPhone 5s filmare burberry

Imaginea este foarte clara, bine luminata (avantajul filmarii in lumina naturala), culorile sunt realiste si nu se observa acel jelly-effect in momentul in care este miscata camera (pardon, smartphone-ul). Pe de alta parte, poate tocmai lipsa acelui jelly-effect imi ridica niste semne de intrebare cu privire la folosirea telefoanelor pentru aceasta filmare. Sa speram ca nu se va observa undeva, candva, reflexia vreunui DSLR…

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Adrian Nastase by Burberry

De ce nimeni nu se inghesuie sa filmeze cu „fabuloasa” camera de „41”Mpix de la Nokia sau cu un Samsung ori HTC „ultrapixel” si toata lumea (serioasa) e cu iPhone?

De ce nu are „jelly”? Pentru ca imaginea e stabilizata iar filmarile sunt de pe trepied sau montura pe șină.

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail