Facebook Home va inlocui ecranul de pornire al unui smartphone Android

Facebook Home va inlocui ecranul de pornire al unui smartphone Android

Dupa lungi serii de zvonuri legate de de pe 4 aprilie, astazi avem primele informatii reale legate de ce vor anunta.

Facebook phone

Cei de la Android Police au pus mana pe un APK pe care Facebook il va anunta impreuna cu un smartphone HTC gandit special pentru socializare in mediul virtual. APK-ul in cauza inlocuieste complet ecranul de lansare al unui smartphone cu Android si se ancoreaza mult mai adanc in sistemul de operare al celor de la Google. Respectivul launcher va putea sa inchida sau sa deschida arbitrar ecranul telefonului, se va putea incarca in acelasi timp cu sistemul de operare si va controla activarea modulului WiFi. Nu vor lipsi o serie de icoane pentru aplicatii populare inspirate de servicii Facebook. Desi legatura cu Android 4.1.2 si Sense 4.5 a fost evidenta din primul moment, noua interfata va putea fi instalata fara probleme si pe alte terminale decat cele create de HTC.

In versiunea actuala, aplicatia este destinata unui smartphone intitulat HTC Myst. Respectivul terminal ce va purta numele comercial de , intr-o forma sau alta, va avea un ecran de 4,3 inci, un GB RAM si un SoC Dual Core MSM8960. Camera frontala va avea 1,6 megapixeli in timp ce camera principala a telefonului va fi de 5 megapixeli. Nu vor lipsi tehnologii de comunicatii precum Bluetooth 4.0 si WiFi a/b/g/n.

Avand in vedere ca mai sunt doar doua zile pana la evenimentul Facebook Home, vom afla in curand ce zvonuri va confirma sau infirma gigantul in socializare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: