Creatorul Resident Evil: „PS4 si XBOX One sunt aproape identice”

Creatorul Resident Evil: „PS4 si XBOX One sunt aproape identice”

 nu are nici pe departe intentia sa creeze dezbateri, are insa niste argumente foarte bune vizavi de PS4 si XBOX One.

sony microsoft ps4-xbox-one-pre-order resident evil

Nici nu au aparut inca pe piata si deja exista dezbateri aprinse vizavi de numele consolei care va castiga cel mai rapid popularitatea in fata publicului. Fara a mai include in hora si Nintendo Wii U, este evident ca vorbim de o concurenta acerba intre producatori si fani ai fiecarui brand. Pornind de la aceasta premisa, este foarte probabil ca in final achizitia sa tina mai mult de o preferinta personala decat de un avantaj semnificativ al PS4 in fata Xbox One sau al Xbox One in fata PS4.

O problema majora apare in momentul in care singurul vostru scop este sa achizitionati ,,cea mai buna” consola de generatie urmatoare. Nu de alta, dar atunci s-ar putea sa va fie greu sa gasiti diferente importante care sa incline cu usurinta balanta intr-o directie sau in alta. Cu un trecut impozant in domeniul gaming-ului pe console, Shinki Mikami, creator al seriei Resident Evil, are exact aceeasi parere.

,,Avem nevoie de o singura consola. De ce trebuie sa fac ? Cand Xbox One a fost anuntat pentru prima oara, avea specificatii mai slabe decat PS4, acum insa sunt aproape identice. Deci oricare va fi suficienta.”

Ca urmare, decizia ar fi fost mai simpla in momentul in care am inceput pentru prima oara sa auzim detalii oficiale despre noile dispozitive de gaming PS4 si XBOX One. Intre timp, cei de la Microsoft ne-au facut decizia mai complicata. Probabil ca in final va iesi in fata consola care va avea in portofoliu un joc exclusiv la care tineti voi foarte tare, gen God Of War sau Forza Motorsport. Aveti deja vreo preferinta?

Citește și: