Resident Evil: Revelations anuntat pentru console si PC

, 23 Ian, 14:10

Stiam deja de ceva vreme ca Resident Evil: Revelations va veni si pe alte platforme in 2013, insa pana acum nu aveam confirmare oficiala din partea Capcom. Din fericire, anuntul intarziat foarte mult dupa cele mai recente zvonuri. 

Resident Evil Revelations

Versiunea HD a lui Resident Evil: Revelations va veni pe data de 24 mai in Europa. Aceasta va fi lansata atat pe Xbox 360, PlayStation 3 si Wii U, cat si pe PC-uri. Pe langa grafica imbunatatita, jocul a primit si fidelitate audio mai buna, scapand de limitarile platformei 3DS. Evident, jocul va include si elemente noi, precum un nou nivel de dificultate, noi arme, abilitati si personaje in modul multiplayer Raid, cat si noi inamici pe care ii vom infrunta in modul single player. Capcom sustine ca toate aceste aditii vor schimba aproape complet dinamica jocului, sugerand ca desi ati experimentat Revelations pe 3DS, veti primi ceva nou in varianta pentru console si PC.

Cum se cuvine, Capcom a lansat si un nou trailer pentru Resident Evil: Revelations pentru a marca aceasta ocazie, insa aceasta nu dezvaluie foarte mult gameplay. Scurtele secvente de cateva secunde pe care le vedem totusi, arata clar ca este o imbunatatire fata de varianta mobila a jocului din punct de vedere grafic.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail