27 iul. 2013 | 10:00

Comparatie Sony: noul PS4 vs. vechiul PS3 [VIDEO]

ACTUALITATE
Comparatie Sony: noul PS4 vs. vechiul PS3 [VIDEO]

Pe unul din canalele oficiale de YouTube ale celor de la Sony, compania japoneza a publicat zilele trecute o comparatie estetica intre PS3 si PS4.

Sony playstation ps3 versus ps4 comapratie

Au aparut foarte multe din momentul in care designul noii console a fost anuntat oficial. Din pacate, prea putine dintre ele au inclus cel mai bun criteriu de comparatie – PlayStation 3-ul aceleiasi companii. Cu toate ca atat PlayStation 4, cat si Xbox One sunt construite pe arhitectura X86 si arata foarte bine, mai important este insa cat de bine arata vizavi de fostele console ce tronau in sufragerie langa televizor.

Prin clipul de mai sus publicat pe PlayStation Acces, un canal oficial al Sony PlayStation din Regatul Unit, versiunile de lansare ale celor doua console Sony sunt imortalizate din diverse pozitii, una langa alta. Din afirmatia anterioara, cuvintele cheie sunt ,,versiunile de lansare”. Desi PlayStation 3-ul a avut mai multe iteratii pana in acest moment, de la lansarea oficiala de acum 7 ani, nu ar fi corect sa compari versiunea initiala a unei noi console cu dispozitive lansate exclusiv pentru a fi mai subtiri. Cel mai probabil si PS4 va veni la un moment dat in format Slim, pana atunci, insa, acest clip face o treaba foarte buna in a demonstra un lucru: primul va fi nu doar mult mai subtire decat generatia anterioara de PlayStation, dar si mult mai mic in ansamblu.

Lasand la o parte configuratiile hardware pe care le vedeti comparate mai jos in format text, e interesat de urmarit cat s-au straduit japonezii sa impresioneze la capitolul design cu cea mai noua consola a lor.

ps3vsps4_24826.nphd

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele