Ce bundle-uri vom avea la lansare pentru PS4

Ce bundle-uri vom avea la lansare pentru PS4

Sony a comunicat cu Amazon pentru a oferi la precomanda pachetele cu care vom putea achizitiona noua consola PS4 la lansare.

sony playstation 4 ps4 bundle amazon pachete

Dupa ce am aflat pretul consolei in urma , acum a venit momentul sa aflam si primele pachete gen consola+joc sub care vom putea cumpara noul PS4.

Compania japoneza nu s-a grabit sa anunte o data oficiala de lansare pentru noua consola, exceptand o formulare foarte vaga, gen ,,pana la sfarsitul anului”. Indiferent daca este vorba de ultimele zile din luna noiembrie sau mijlocul lunii decembrie, pentru o perioada foarte scurta, cei de la Amazon au avut ,,pe raft” Sony PlayStation 4 Launch Edition. Aceasta versiune, care s-a evaporat in cateva ore din magazinul virtual, va ramane in istorie ca fiind prima versiune de PS4 si va ajunge la cei care au apucat sa faca precomanda exact in ziua in care Sony va incepe comercializarea oficiala. Din pacate, nu stim momentan daca va include in pachet si alte artificii care sa ateste importanta editiei limitate. Dupa ce primele stocuri s-au incheiat, au mai aparut cateva modele pe acelasi site al celor de la Amazon. In primul rand, cea mai simpla versiune a consolei va purta numele de Standard Edition, va avea un pret de 399 dolari si va fi livrata pe 31 decembrie.

Nu puteau lipsi pachetele cu jocuri, motiv pentru care, Sony a anuntat deja ca veti putea cumpara, pe langa editiile ,,fara nimic”, PS4 si PS4 Knack Edition. Pretul pentru aceste variante va fi de 460 dolari. Daca va incanta mai mult FPS-urile clasice, versiuni de PlayStation 4 cu Killzone sau Battlefield 4 vor fi de asemenea disponibile la 499 dolari. Diferenta de pret de la 460 la 500 dolari va fi justificata prin prezenta unui card de membru pentru un an de acces la serviciul PlayStation Plus.

Chiar daca data de 31 decembrie pare foarte indepartata pentru a pune mana pe noua unealta de gaming a japonezilor, cei de la Amazon incearca sa ne convinga ca nu vor livra consolele la usa clientilor imediat dupa ce Sony va anunta disponibilitatea oficiala a consolei.

Citește și: