Ce viteza atinge o bicicleta cu hidrogen? [VIDEO]

Pentru ca oamenii se plictisesc si isi fac un scop in viata din depasirea unui record, un francez propulsata de o racheta.

rocket-bicycle

In urma cu cateva zile citeam despre un „inconstient” care si-a construit o motocicleta in jurul unui motor de avion, astazi aflam despre altul care a legat .

Francois Gissy este numele unui francez care a reusit zilele trecute sa depaseasca recordul mondial de viteza la deplasarea cu o bicicleta propulsata de o racheta. Trecand peste faptul ca mi se pare incredibil ca acest individ nu este singurul care si-a riscat viata in acest fel, viteza obtinuta este cu siguranta impresionanta. Folosind o racheta cu hidrogen atasata unei bicicleta a reusit sa atinga 263Km/h. Recordul anterior in circumstante similare a fost atins in 2002 si era egal cu 242,6 kilometri pe ora.

Pentru ca bicicleta este un mijloc de transport foarte rapid in anumite conditii, din pacate, performanta francezului nu este un record absolut in materie de mers cu bicicleta. Un olandez pe numele Fred Robpelberg a mers cel mai repede cu bicicleta vreodata, atingand 268,8 Km/h.

Alexandru Puiu
11:00 25.05.2013
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video