Noile secvente de gameplay din Watch Dogs sunt impresionante [VIDEO]

Noile secvente de gameplay din Watch Dogs sunt impresionante [VIDEO]

din multe puncte de vedere, nu degeaba este destinat, printre altele, noilor console de la Sony si Microsoft.

WatchDogs Banner gameplay video

In cazul in care nu ati auzit de Watch Dogs, clipul de mai jos ar trebuie sa va lamureasca in ceea ce priveste scopul jocului. In principiu, pare un joc gen GTA cu o latura de hacking foarte bine pusa la punct.

Pe langa faptul ca arata mai bine decat cele mai multe jocuri din ultimele sase luni, vrea sa ne introduca intr-un mediu complet nou pe care prea putine jocuri recente au reusit sa vi-l evidentieze la fel de bine. Daca ar fi sa fac o comparatie cu un film din lumea reala din care pare inspirat, serialul Person Of Interest s-ar putea sa fie cel mai apropiat. Practic, puteti interactiona cu orice echipament electronic din jur, indiferent daca este o camera CCTV sau un router wireless de la sediul unei companii in care vreti sa va strecurati. Cu elemente de stealth si detalii cat se poate de realiste din universul cibernetic actual, faptul ca Watch Dogs iti ofera libertatea de miscare pe care o vezi in seria GTA este doar cireasa de pe tort.

Sony a anuntat deja ca noul joc este printre primele ce vor putea fi . In acelasi timp, producatorii au anuntat compatibilitatea cu XBOX 360, PlayStation 3 si Wii U. Lansarea oficiala a noului Watch Dogs va avea loc pe data de 19 noiembrie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: