Cate poti cumpara cu pretul unui Galaxy S4 in viziunea Microsoft? [VIDEO]

Unele atacuri din partea Microsoft sunt mai voalate, nu este insa cazul aici cand, printr-un clip, vedem ce putem cumpara cu pretul unui Galaxy S4.

Galaxy S4 Windows Phone pret microsoft

Ne-am obisnuit ca in ultimul an sa vedem tot mai multe campanii agresive de publicitate, fara nici un loc pentru interpretari. Indiferent ca e vorba de Samsung impotriva Apple sau Microsoft impotriva Google, universul reclamelor nu a fost niciodata mai incarcat de provocari.

De aceasta data este vorba de Microsoft versus Samsung, printr-un clip de cateva minute menit sa accentueze cat este de scump un Galaxy S4. Creat probabil cu acelasi scop de a mai castiga cateva procente la cota de piata a sistemelor de operare pentru mobile, clipul de mai jos porneste de la o premisa cat se poate de corecta, al ultimului varf de gama al producatorului sud coreean. Avand in vedere ca pretul un S4 in Romania este apropiat de aceeasi valoare putem afirma ca acest clip are aplicabilitate si in tara noastra.

In mod normal cu 750 de dolari poti cumpara multe lucruri, in loc sa-ti iei doar un smartphone de varf. Dintr-un magazin Microsoft, daca e sa ne luam dupa scurt metrajul de mai jos, poti cumpara un Nokia Lumia 521 cu 149 dolari, carduri preapaid pentru muzica de pe Xbox Music, o pereche de casti in-ear Monster Purity si, surpriza,

Personal cred ca astfel de clipuri nu sunt foarte eficiente, mai ales ca cei mai multi utilizatori de telefoane high end le achizitioneaza la abonament subventionate. Cu toate acestea, din cand in cand, e placut sa-ti aduca cineva aminte cate lucruri poti lua cu banii de pe un telefon in 2013.

13:00 01.06.2013
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video