Samsung Galaxy S4 depaseste recorduri de vanzare

Samsung Galaxy S4 depaseste recorduri de vanzare

Cu aproximativ o luna de la , Samsung a profitat de ocazie pentru a anunta 10 milioane de unitati vandute.

Samsung-Galaxy-S4-fata-Deschis-630x397

Primul terminal din seria Galaxy S s-a vandut in 10 milioane de exemplare in aproximativ 7 luni. Galaxy S II a atins aceeasi performanta in 5 luni, in timp ce Galaxy S III a ajuns in buzunarele unui numar de 10 milioane de utilizatori in 50 de zile. Pentru ca era previzibil ca noul S4 nu va dezamagi fanii seriei, previziunea CEO-ului JK Shin s-a confirmat, si 10 milioane de terminale Galaxy S4 s-au vandut in timp record, in mai putin de o luna. Doar saptamana trecuta JK Shin anunta ca in mai putin de sapte zile va fi atins acest prag spectaculos.

Oficial, noul Galaxy S4 a inceput sa fie comercializat pe 27 aprilie, iar statistic, in acest moment, Samsung vinde patru terminale in fiecare secunda. Pe langa mandria cu care cei de la Samsung au facut anuntul de mai sus, sud coreenii au promis ca, incepand cu aceasta vara, noul varf de gama al companiei va putea fi achizitionat in cateva culori noi. Din motive de marketing, plasticul colorat de pe noile aparate va avea nume precum ,,Purple Mirage” sau ,,Brown Autumn”.

Ca in cazul fiecarei performante aferente terminalelor Samsung comunicate in ultimii ani, si aceasta valoare este rezultatul unei dezbateri. Din pacate, cele 10 milioane de smartphone nu reprezinta unitati ajunse in mainile utilizatorilor, ci doar unitati plecate din depozitele companiei catre operatori de telefonie si terti. Din acest motiv, o parte necunoscuta din cifra impresionanta reprezinta terminale care stau in alte depozite sau pe rafturile unor magazine. In contrast cu astfel de statistici, cand Apple s-a laudat cu , iar acea valoare se referea terminale ajunse la utilizatorii finali.

Samsung GALAXY S4 Blue

Samsung GALAXY S4 Red Aurora

Citește și: