Cantaretul Chubby Checker da in judecata HP si Palm pentru o aplicatie

Cantaretul Chubby Checker da in judecata HP si Palm pentru o aplicatie

Intr-o lume in care nici daca dai cu tunul nu gasesti un utilizator de smartphone Palm sau HP, Chubby Checker da in judecata respectivele companii pentru o aplicatie. Chubby Checker este foarte cunoscut pentru melodia sa The Twist.

Chubby Checker proces aplicati ofensatoare

In magazinul virtual cu aplicatii Web OS exista o aplicatie intitulata Chubby Checker. Respectiva aplicatie este gandita pentru masurarea organului sexual masculin. Cu toate ca probabil poti numara pe degete cati au descarcat respectiva aplicatie, artistul Rock&Roll da in judecata HP si Palm in speranta de a primi pagube in valoare de 500.000 dolari. Aparent, Checker nu accepta ca numele sau sa fie asociat cu o astfel de aplicatie.

In mod normal, in astfel de cazuri dai in judecata dezvoltatorii aplicatiei. Din pacate, Magic Apps, compania producatoare nu mai exista. In alta ordine de idei, nici Palm nu mai exista. Se pare insa ca acest fapt conteaza mai putin. Important este ca Chubby Checker se da lovit si ca avocatul sau pretinde ca respectiva aplicatie i-a cauzat mult rau si daune ireparabile.

,,Aplicatia afecteaza in mod negativ brandul Chubby Checker si valoarea sa. Daca va fi lasata sa existe in continuare va cauza pagube serioase bunavointei artistului si va ponegri imaginea sa pe care a muncit sa si-o mentina pe parcursul ultimilor 50 de ani.”

Acestea sunt doar cateva argumente folosite in plangerea inaintata la tribunal de avocatul lui Chubby Checker. In cazul in care aveati vre-un dubiu legat de meritele acestui proces merita sa aveti in vedere cateva aspecte. HP nu a mai produs dispozitive Palm din 2011. WebOS este un sistem de operare open source. Mai precis, e greu sa mai gasesti un vinovat acum si cu atat mai putin sa-ti plateasca 500.000 dolari pentru o aplicatie care costa un dolar.