Instant Lab – Poze Polaroid direct de pe iPhone

Instant Lab - Poze Polaroid direct de pe iPhone

Polaroid inca mai lanseaza produse si nu a murit, dar vechile aparate foto ale companiei nu se mai produc si nici hartia pe care acestea se imprimau. Un grup Intitulat The Impossible Project nu renunta insa la ideea originala a fotografiilor instante si vrea va ajute sa obtineti imagini de genul Polaroid fara a achizitiona o camera suplimentara, cu ajutorul unui iPhone.

Instant lab impossible

In cazul in care va este dor de fotografiile pe hartie intr-un secol in care 90% din imagini le faceti cu telefonul, The Impossible Project, printr-un nou proiect pe Kickstarter, isi propune sa va ajute sa transformatii cadrele capturate prin Instagram in imagini Polaroid. In principiu, este vorba de un hardware experimental format dintr-o camera instant, un suport extensibil si un dock de iPhone la orizontala. Scopul dock-ului este de a va permite sa fixati ecranul iPhone-ului intr-o pozitie perfecta pentru captura. Nu putea lipsi nici o aplicatie dedicata din ecuatie. Aceasta din urma va permite sa faceti decupati marginile imaginii, sa ajustati expunerea si alte cateva detalii inainte de imprimare.

Magia intregii proceduri este combinatia dintre fotografia digitala capturata de un smartphone si procedeul de imprimare care transforma un continut digital intr-un format analogic, aplicand parca un filtru. Daca sunteti fani ai modelelor explodate, mai jos este prototipul Impossible demontat.Impossible_FPU

Citește și: