Caii vin in Minecraft odata cu noua versiune

, 03 Iul, 15:12

Popularitatea unui joc atat de mediatizat precum trebuie intretinuta cu actualizari, iar versiunea 1.6 este una foarte importanta.

minecraft 1.6 update cai anmimale

urmaresc cu atentie zvonurile legate de popularul joc, motiv pentru care de cateva saptamani asteptau intens versiunea 1.6. Nu de alta, dar de la lansarea jocului, functiile noi ce vin odata cu acest update aduc niste schimbari radicale experientei de gaming.

Caii au ajuns in Minecraft, impreuna cu magari, catari si multe alte animale menite sa va ajute sa va deplasati in universul parca nemarginit al jocului. Pentru ca un cal poate fi atacat, va puteti si proteja creatura cu o armura de calitate. Printre noutatile introduse odata cu versiunea 1.6 se mai numara covoare, posibilitatea de adauga tag-uri obiectelor si de a folosi noi materiale precum lut intarit si patat sau blocuri de carbuni.

In mod normal, partea de upgrade ar trebui sa fie foarte prietenoasa si facila, din pacate, datorita schimbarilor majore introduse acum sunteti obligat sa va descarcati o noua versiune a Launcher-ului pentru joc. Acesta din urma va fi responsabil de actualizarea versiunii pe care o aveati instalata pe PC. Ca un mic detaliu, noul launcher vine cu posibiltatea de a avea mai multe profile de joc care va permit, printr-un singur click, sa rulati versiuni diferite de Minecraft.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail