Minecraft face istorie prin popularitate

, 26 Iun, 12:00

Fara discutie unul dintre cele mai populare jocuri din toate timpurile, Minecraft este un nume pe care aproape oricine il stie.

minecraft 11 million popularitate pc

Minecraft a fost lansat pentru prima oara pe 7 octombrie 2011 pe Android si pe 17 noiembrie al aceluiasi an pe iOS . Pe 18 noiembrie, a fost lansat pe PC, Mac si Linux. In mai 2012 acelasi joc a inceput sa fie comercializat si pe XBOX Live. Printr-o reteta simpla, foarte bine realizata si de efect, dezvoltatorul Mojang a realizat ceva spectaculos cu acest joc, altfel nu ar fi depasit praguri de popularitate si nu ar fi castigat atatea premii si laude. Are unele dintre cele mai bune rating-uri din toate timpurile si orice jucator, indiferent daca joaca sau nu intens Minecraft, ii poate aprecia valoarea.

In intregul an 2012, Minecraft a fost descarcat contra cost de pe toate platformele pe care este disponibil. Aceasta valoare a fost facuta publica la inceputul acestui an. De aceasta data, o noua cifra a fost mentionata de creatorul programului cross-platform. Din cate se pare, pana in acest moment, 11 milioane de posesori de PC-uri au cumparat jocul.

La aceasta ora, daca nu ati experimentat inca jocul, singurul lucru pe care trebuie sa-l aveti in vedere este ca, din pacate, creeaza dependenta. Daca acest aspect nu va deranjeaza, o experienta similara poate fi traita pe PC, Mac, XBOX 360, iOS, Android si din iarna, dupa ce va fi lansata, pe . Dupa cum se poate observa, consolele Sony si Nintendo sunt singurele care lipsesc din aceasta ecuatie. Daca cei doi producatori vor cotiza semnificativ la Mojang sau daca nu cumva Microsoft a impus prin contract o exclusivitate contractuala, Minecraft are toate sansele sa ajunga pe orice dispozitiv de gaming.

Avand in vedere numarul de peste 15 milioane de jucatori de Minecraft, acest titlu este inca o dovada a faptului ca cei mai multi utilizatori nu sunt in cautare unei experiente grafice impecabile ci in cautarea un joc original si atractiv.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail