Bruce Lee este readus la viata intr-o reclama la Johnnie Walker

Bruce Lee este readus la viata intr-o reclama la Johnnie Walker

Prin intermediul tehnologiei CGI orice personaj poate fi recreat cu precizie, iar cei de la l-au readus la viata pe Bruce Lee.

Arata incredibil. Din cauza faptului ca vocea pare sa fie originala si discursul folosit este unul clasic dat de Bruce Lee, in cea mai noua reclama la Jonnie Walker Blue Label, luptatorul de arte martiale revine la viata dupa 40 de ani.

Clipul de 90 de secunde a fost difuzat pentru prima oara pe data de 7 iulie in China, context in care artistul ne impartaseste cateva dintre viziunile sale legate de viata in limba mandarina ( clipul de mai jos are subtitrare in engleza pe film). Realizat prin cele mai performante metode de Computer Generated Imagery sau CGI, corpul lui

Bruce Lee se misca cat se poate de natural, in timp ce gesturile, privirea si toate celelalte detalii care definesc personalitatea unui om sunt reproduse perfect. Scopul reclamei banuiesc ca nu este de a-i ofensa pe cei care sunt convinsi ca maestrul artelor martiale nu a consumat niciodata . Mai degraba, este realizata o legatura subconstienta intre legenda Bruce Lee si statutul de legenda al celui mai scump Whisky comercializat de scotienii de la Johnnie Walker.

Pentru ca traiesc cu impresia ca realizatorii reclamei au cerut aprobarile necesare de la membrii familiei, sper sa ne bucuram de astfel de reclame noi si pe viitori. Sunt impresionante si reprezinta o dovada clara a faptului ca tehnologia a evoluat la un nivel nemaintalnit.

Bruce Lee Johnnie Walker Blue Label reclama

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: