Kisai Intoxicated – Un ceas pentru „ametitii” care se urca la volan

Kisai Intoxicated – Un ceas pentru „ametitii” care se urca la volan

Tokyoflash a lansat un ceas, Kisai Intoxicated, care ii ajuta pe cei care pleaca de la o bauta sa verifice nivelul alcolemiei si sa decida daca se mai urca sau nu la volan.

Etilotest Kisai intoxicated watch led

In ultima vreme, tot mai des vedem persoane care ies din baruri, restaurante sau cluburi, care, indiferent de cantitatea de alcool consumat, sar in masini, demareaza in tromba, iar consecintele pot fi, din pacate, foarte urate.

Kisai Intoxicated poate masura starea de ebrietate, avand un senzor care detecteaza, instant, nivelul de alcool din aerul expirat. Daca ecranul este verde, dupa ce utilizatorul a suflat in acest senzor, atunci totul este ok, poti conduce. Daca este galben, Kisai Intoxicated spune ca soferul trebuie sa nu se urce la volan. Daca este rosu, atunci chiar ati intrecut masura. Nu se stie daca masoara si echilibrul posesorului, ar fi fost util un giroscop care sa determine verticalitatea acestuia.

Senzorul pentru testarea alcoolemiei este acoperit cu un capac, ce trebuie indepartat, dupa care trebuie apasat butonul ce porneste testul. Senzorul trebuie lasat sa se „incalzeasca”, apoi trebuie suflat spre acesta timp de cinci secunde. Ecranul din dreapta ecranului ceasului are 10 gradatii ce reprezinta nivelul de alcool din sange. Kisai Intoxicated are si un joc ce poate determina daca posesorul poate conduce. Oricum, in Romania, alcoolemia „permisa” este 0,00 la mie. Daca depaseste 0,8 la mie, pedeapsa este cu inchisoarea este de la unu la cinci ani.

Kisai Intoxicated poate fi comandat, la pretul de 99 dolari.

Kisai intoxicated game watchCeas Kisai Intoxicated smart watch usb recharge

Citește și:
Etichete: