18 sept. 2013 | 20:20

Bowers & Wilkins P7 – primele casti over-ear ale producatorului [+VIDEO]

ACTUALITATE
Bowers & Wilkins P7 - primele casti over-ear ale producatorului [+VIDEO]

Bowers & Wilkins, un producator de , tocmai si-a anuntat o noua pereche de casti cu numele simplu de P7.

bowers and wilkins p7 headphones

Dupa ce P5 a castigat numeroase premii internationale, cei de la Bowers & Wilkins au lansat o varianta mai ieftina a respectivlor casti, cu un design similar, cu numele de P3. Acum a venit momentul pentru al carui design pare doar inspirat din ceea ce vedeam in vechile produse.

Bowers & Wilkins P7 este numele unei noi perechi de casti, prima cu un design over-ear a companiei britanice. Optimizate desigur pentru o calitate remarcabila a sunetului, aceste casti vor imbraca urechea utilizatorului si pe interior se vor mula pentru o senzatie sporita de confort.

In plus, fata de modelele anterioare, noile casti vor oferi un grad mult mai bun de izolare a zgomotului de fond. Nu puteau lipsi noi tipuri de difuzoare care sa incerce sa recreze un sunet cat mai spectaculos dintr-o incinta atat de mica. In comunicatul de presa care a insotit lansarea lor, sunetul emis era clasificat ca fiind similar cu cel emis de ,,boxe traditionale pentru audiofili”.

Constructia acestui produs include aproape exclusiv elemente metalice si din piele pentru un design premium.

Pretul este specific unei perechi de casti high-end: 400 de dolari pe piata americana.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele