06 sept. 2013 | 18:11

Multimedia si audio de la LG – Acolo unde sunetul este important

ACTUALITATE
Multimedia si audio de la LG - Acolo unde sunetul este important

Sunetul este mai important decat design-ul, cand vine vorba de boxe si sisteme audio, iar cei de la LG cunosc acest lucru. De multe ori, insa, pentru cumparator design-ul unui produs audio conteaza mai mult decat functionalitatea sa.

LG Sunet

In aceste situatii, cumparatorii sunt fortati sa aleaga dupa preferintele vizuale, perceptia sunetului fiind foarte diferita de la o persoana la alta. Trendul in aceasta materie are are de asemenea un cuvant de spus, iar LG a ales un design asemanator cu cel de la Bose sau Bowers & Wilkins pentru difuzoarele si statiile de andocare pentru dispozitive mobile. Desigur, cele mai intalnite dispozitive mobile care folosesc acest sistem de andocare sunt cele de la Apple, asadar standurile, o parte din ele cel putin, sunt gandite pentru aceste produse.

Interesant este faptul ca LG mizeaza pe produsele altor companii si insista pe aceste accesorii care nu favorizeaza produsele proprii. Pe de alta parte, producatorul detine si sisteme de sunet dedicate pentru televizoarelele sale sau pentru alte dispozitive mobile. Conectarea se face cu acestea prin wireless sau Bluetooth, oferind o experienta unica de sunet, dintr-o boxa cu dimensiuni relativ reduse.

Un exemplu sunt sound-bar-urile de mai jos, un sistem de boxe de multe ori 5.1, ale carui difuzoare sunt dispuse doar pe suprafata frontala a unei bare. Acesta se aseaza in principal sub televizor si reuseste sa umple o camera intreaga cu un sunet placut si complex.

[dmalbum path=”/wp-content/uploads/dm-albums/LG Sunet IFA/”/]