Bang and Olufsen reinventeaza TV-urile cu BeoVision 11

Bang and Olufsen reinventeaza TV-urile cu BeoVision 11

Creatorii unui gadget precum BeoVision 11 se afla printr putiniii dezvoltatori de dispozitive care inteleg fiecare detaliu inclus intr-un pret generos si un design original. bang and olufsen  beovision 11 smarttv

B&O BeoVision 11 este noul TV anuntat astazi de producatorul de echipamente de varf din Danemarca. Purtand in acelasi timp titlul de Smart TV, aceasta este primul televizor inteligent al companiei. Pe langa un browser de internet, TV-ul poate fi controlat cu usurinta prin intermediul unei telecomenzi inteligente, a unui iPad sau a unei tablete cu Android.

In cazul noului BeoVision 11 puteti accesa internetul prin intermediul unei aplicatii dedicate, si similar puteti intra pe Facebook, Twitter sau YouTube. Exista suport pentru transfer de continut media prin DLNA. Cu 2 porturi USB, Ethernet, sase porturi HDMI si sase difuzoare, atentia pentru detaliu este cea mai importanta caracteristica a acestui aparat. Acesta include si un spatiu in partea din spatele, unde poate fi ascuns un Apple TV.

Cu toate ca incorporeaza multe similaritati estetice cu fostul varf de game BeoVision 10, doar noul Smart TV al companiei poarta motto-ul ,,Cel mai ambitios TV de pana acum.” Cu versiuni de 40, 46 si 55 de inci in diverse culori, noul BeoVision 11 ar trebui sa poata fi achizitionat din aproape orice magazain al unui distribuitor oficial de B&O cu preturi incepand de la 8000 dolari.

Citește și: