Atac la Microsoft: Sistemele Lenovo cu Windows 8 vin cu buton de Start

Atac la Microsoft: Sistemele Lenovo cu Windows 8 vin cu buton de Start

Desi poate fi perceputa ca o actiune benefica pentru utilizatori, de a introduce un buton de Start e un vot de blam pentru Windows 8.

Lenovo windows 8 start menu

Indiferent cate materiale se vor scrie vizavi de acest subiect, cu siguranta nu vor fi suficiente pentru a accentua nemultumirea provocata de odata cu eliminarea butonului de Start din Windows 8. Dupa zeci de ani de omniprezenta pe sistemele de operare ale companiei, frustrarea utilizatorilor s-a reflectat intr-o intreaga gama de aplicatii menite sa readuca in actualitate experienta cu care ne obisnuisem de atat de mult timp.

Intrucat se pare ca si producatorii de hardware sunt de acord ca respectiva alegere a fost o greseala, Lenovo s-a hotarat sa ia o decizie radicala. Dintr-un comunicat facut public de creatorii Sweetlab poki software, reiese ca pe toate sistemele preinstalate cu Windows 8 pe care le va comercializa Lenovo in perioada imediat urmatoare vom vedea un meniu de Start tert. Pe langa solutii de securitate care expira, jocuri si alte programe pentru optimizarea performantei cu care ne trezim pe noile noastre PC-uri, decizia chinezilor de a instala acest programel cu buton de Start de la Sweetlab este un atac clar la adresa Microsoft.

Si in trecut, persoane importante din industrie au atacat noul sistem de operare pentru PC-uri iesit din Redmond. De aceasta data, insa, faptul ca cel mai mare vanzator de computere din lume a decis sa-si ingreuneze sistemele cu o aplicatie care inlocuieste meniul de start nativ, reprezinta un semnal de alarma pentru gigantul condus momentan de Steve Ballmer.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: