Primul Lenovo cu Qualcomm Snapdragon 800 a ajuns pe internet

Primul Lenovo cu Qualcomm Snapdragon 800 a ajuns pe internet

Snapdragon 800 este ce mai puternic procesor la ora actuala pentru mobile, iar cei de la Lenovo se pare ca l-au integrat deja intr-un smartphone.

lenovo qualcomm snapdragon 800

Un jucator important din piata de smartphone-uri din China, se pare ca ne pregateste un terminal pe cat de estetic, pe atat de performant.

Desi nu stim daca gadgetul din imaginea de mai sus poarta amprenta lui K6 sau X910, un lucru este sigur: indiferent de denumire, acesta este un dispozitiv foarte sprinten. Prin simplul fapt ca partea de procesare este asigurata de SoC-ul Snapdragon 800, aceasta creatie este pe aceeasi linie cu un Galaxy S4 sau Xperia Z Ultra. Ca urmare, daca pana la ora actuala nu ati asociat compania Lenovo cu un producator de terminale high end, puteti incepe. Avand in vedere ca nu foarte multe aparate sunt dotate cu actualul varf de gama de la Qualcomm, daca va orientati catre o astfel de achizitie aveti si mari sanse ca investitia sa fie una de perspectiva.

In rezultatele la benchmark-uri scapate pe internet figureaza cu o rezolutie nativa de 1920 x 1080 pixeli, specifica unei diagonale de aproximativ 5 inci. Desi nu avem foarte multe detalii legate de lansarea acestui urmator varf de gama al producatorului chinez, ca elemente descriptive au fost folosite cuvinte precum „usor” si „subtire”, cu un design ergonomic care il face usor de tinut in mana.

Daca ieri mentionam foarte vag un , de aceasta data noi detalii circula online despre un alt dispozitiv care are mari sanse sa se comercializeze doar pe teritoriu asiatic.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: