08 mart. 2013 | 13:20

Asus Transformer Book debuteaza in Japonia si Romania [UPDATE]

ACTUALITATE
Asus Transformer Book debuteaza in Japonia si Romania [UPDATE]

Este incredibil cum reusesc unii producatori precum ASUS sa dea cu Windows 8.

ASUS Transformer Book 13 inci

Pentru ca din pacate , Transformer Book-ul din imagine isi va face debutul saptamana aceasta in Japonia.

Cu o variatie de procesoare si specificatii, conceptul din imagine ar putea fi unul dintre cele mai bine puse la punct hibride. In principiu vorbim de doua versiuni, una cu Intel Core i5 si una cu Intel Core i7. Cea cu Ivy Bridge i5 va avea un pret echivalent cu 1280 dolari, in timp ce configuratia cu i7 va sari la 1630 dolari. Merita sa retineti ca pana si in Japonia, cei care si-au dorit versiunea cu Intel Core i7 trebuie sa mai astepte o saptamana sau doua.

In practica, produsul este o tableta ce devine un adevarat laptop in momentul in care este conectata la dock-ul cu tastatura. Tableta de 950 grame integreaza un ecran Full HD de 13,3 inci, 4GB RAM si un SSD de 128GB la care se adauga un lacas pentru carduri microSD. Daca andocati tableta, mai castigati un hard disk de 500GB, 2 porturi USB 3.0, un cititor de carduri SD, iesiri video si o ora in plus de autonomie. In total, ASUS promite 6 ore de autonomie cu dock-ul atasati si cinci ore fara.

Desi pretul nu este unul dintre cele mai mic pentru , pachetul de functionalitate compensat cu un grad sporit de performanta justifica cu brio pretul premium practicat de ASUS in cazul TransBook.

Update: La o simpla cautare pe magazinele online de la noi am gasit Transformer Book-ul cu procesor Intel Core i7 la Altex la pretul de 6000 lei

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele